Υλικά:
Λουκάνικο χωριάτικο
Τυρί φέτα
Ελιές γεμιστές με πιπεριά
Φύλλα μαϊντανού
Εκτέλεση:
Ψήνουμε το λουκάνικο χωρίς να το χαράξουμε και το κόβουμε λοξά να γίνει ροδέλες οβάλ. Κόβουμε σε τετράγωνα το τυρί φέτα. Περνάμε από την οδοντογλυφίδα μας μια ελιά γεμιστή με πιπεριά, ένα φύλλο μαϊντανού, ένα κομμάτι φέτα, και τέλος ένα κομμάτι λουκάνικο. Τα τοποθετούμε όρθια σε μια πιατέλα, με το λουκάνικο στο κάτω μέρος, και τα νόστιμα μεζεδάκια μας είναι έτοιμα!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.