1 1/2 κιλό χοιρινό
1 κιλό πράσα
1/2 κιλό σέλερι ή σέλινο
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
1 κρασοπότηρο κρασί
2 αυγά
1 – 1 1/2 λεμόνι
1 κουταλιά κορν φλάουρ
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Κόβουμε το κρέας σε μερίδες και το σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο. Το ανακατεύουμε ώστε να σοταριστεί από όλες τις πλευρές και το βγάζουμε σε ένα σκεύος. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα πράσα και το σέλερι κομμένα σε λοξές ροδέλες. Εάν έχουμε προτιμήσει σέλινο το κόβουμε σε κομμάτια μήκους 2 περίπου εκατοστών. Τα σοτάρουμε καλά και ρίχνουμε μέσα και το κρέας, ανακατεύουμε ελαφρά και προσθέτουμε το κρασί. Μετά από πέντε λεπτά προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό, αλάτι, πιπέρι και τον πελτέ ντομάτας. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς, καπακώνουμε και αφήνουμε να βράσει για 1 – 1 1/2 ώρα προσέχοντας να μην μείνει χωρίς υγρά. Όταν μαγειρευτεί το φαγητό μας, απομακρύνουμε από τη φωτιά, χτυπάμε τα αυγά με το λεμόνι και το κορν φλάουρ σε ένα μπωλ και προσθέτουμε το ζουμί του φαγητού μας. Κατόπιν αδειάζουμε το μπωλ στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε, το βάζουμε να πάρει μια βράση και το χοιρινό πρασοσέλινο είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!