Υλικά:
2 κουταλιές δαφνόφυλλα σε σκόνη
1 κουταλιά μαύρο πιπέρι
1 κουταλιά μαραθόσπορο σε σκόνη
1 κουταλιά μουστάρδα σε σκόνη
1 κουταλιά τζίντζερ σε σκόνη
1 κουταλιά πάπρικα γλυκιά σε σκόνη
1 1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο σε σκόνη
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι λευκό πιπέρι
1 κουταλάκι γαρύφαλλο σε σκόνη
1/2 κουταλάκι μπούκοβο
1/2 κουταλάκι κάρδαμο σε σκόνη
1/4 κουταλάκι κανέλα
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και φυλάσσουμε το μείγμα μπαχαρικών για λαχανικά σε βάζο ή κουτί που κλείνει ερμητικά. Ιδανικό για να δώσει γεύση και άρωμα ακόμη και στα πιο ουδέτερα πιάτα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.