1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα ελαιόλαδο
1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
2 αυγά
Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι, το γιαούρτι και τα αυγά. Αρχίζουμε να προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι. Μόλις αρχίσει να ξεκολλάει η ζύμη από τα τοιχώματα, βγάζουμε το μίξερ και αρχίζουμε να προσθέτουμε και άλλο αλεύρι ζυμώνοντας με το χέρι. Θα παρατηρήσουμε ότι η ζύμη μας από αφράτη και ελαστική αρχίζει να βαραίνει χωρίς να χάνει την ελαστικότητα της. Χρειάζεται λίγο λιγότερο αλεύρι από το ένα κιλό. Μπορούμε να την φυλάξουμε για 24 ώρες σκεπασμένη με ραπ στο ψυγείο ή να την χρησιμοποιήσουμε αμέσως. Φροντίζουμε η γέμιση που θα χρησιμοποιήσουμε να μην έχει πολλά υγρά.
Αν έχουμε φυλάξει την ζύμη μας στο ψυγείο, πριν την χρησιμοποιήσουμε την αφήνουμε να ζεσταθεί λίγο.