Υλικά:
5 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι
1 φλυτζάνι λάδι
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Λίγο νερό
Αλάτι
Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε τη ζύμη μας ανακατεύοντας και ζυμώνοντας τα υλικά της, προσθέτοντας λίγο νερό ώστε η ζύμη μας να γίνει μαλακή αλλά(!!!) να μην κολλάει, και την αφήνουμε να ξεκουραστεί.
Καλή επιτυχία…
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Καμπέρου Βίκυ και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.