1 βιτάμ
2 φλιτζάνια σκληρό αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
6 αυγά
1 κουταλάκι αλάτι
Σε μια λεκάνη κοσκινίζουμε το αλεύρι και ρίχνουμε μέσα το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 2 φλιτζάνια νερό, το βιτάμ και τα βράζουμε μέχρι να λιώσει τελείως το βούτυρο. Τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση ακόμη και τα κατεβάζουμε από το μάτι της κουζίνας. Στην κατεβασμένη από το μάτι κατσαρόλα ρίχνουμε γρήγορα το αλεύρι και ανακατεύουμε έντονα. Κατόπιν ανεβάζουμε την κατσαρόλα πάλι στο μάτι, ενώ συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Όταν το μείγμα αρχίσει να ξεκολλά από τα τοιχώματα της κατσαρόλας, την βγάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει για 1-2 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά ενώ ζυμώνουμε με τα χέρια μας. Τη ζύμη που θα δημιουργηθεί την βάζουμε σε κορνέ με “μύτη” μεγάλου ανοίγματος και με αυτό φτιάχνουμε ίδιου μεγέθους σφαιρικά «σου» ή στενόμακρα (για να τα χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε εκλέρ) και τα τοποθετούμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί ή σε αντοκολλητικό. Ψήνουμε τα «σου» στους 175 βαθμούς για περίπου μισή ώρα. Όταν κρυώσουν, μπορούμε να τα φυλάξουμε στην κατάψυξη μέσα σε πλαστική σακούλα για αρκετά μεγάλο διάστημα. Αν τα Σου που πλάσουμε είναι σε μέγεθος καρυδιού, οι ποσότητες της συνταγής θα μας δώσουν περίπου 40 «σου». Τα Σου αυτά μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε εξ ίσου καλά για γλυκές ή αλμυρές συνταγές.