Υλικά:
225γρ. αλεύρι Φάριν απ
50γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
1 αυγό
Γάλα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ βάζουμε το αλεύρι και το βούτυρο και με τα χέρια μας το τρίβουμε ώστε να γίνει σαν ψίχουλα. Προσθέτουμε το αυγό και λίγο λίγο προσθέτουμε σταδιακά το γάλα ώστε να γίνει μια ζύμη μαλακή και εύπλαστη. Χωρίζουμε την ζύμη μας σε κομμάτια ανάλογα με το μέγεθος που θέλουμε να είναι οι πίτσες μας. Ανοίγουμε κάθε κομμάτι με τον πλάστη μας και τα βάζουμε σε βουτυρωμένο αντικολλητικό χαρτί.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.