Υλικά:
1/2 φλυτζάνι λάδι
1 1/2 ποτήρι νερό χλιαρό
1 φακελάκι μαγιά
Λίγο αλάτι
Αλεύρι όσο πάρει
Εκτέλεση:
Σε μια λεκανίτσα ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι. Κατόπιν προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι, ζυμώνοντας συνεχώς, μέχρι να πάρουμε μια μαλακή ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια. Την αφήνουμε σκεπασμένη με μία πετσέτα σε ζεστό μέρος, για περίπου μισή ώρα, να φουσκώσει και την χρησιμοποιούμε για την πίτσα μας. Προσωπικά στην πίτσα μου προτιμώ μπέικον, σαλάμι αέρος, τυρί και ντομάτα.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Βαγγελιώ Μαυρη, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.