Υλικά:
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1 κουταλάκι ζάχαρη
Μισό κουταλάκι αλάτι
1 ποτήρι νερό
Αλεύρι όσο πάρει
Εκτέλεση:
Βάζουμε μέσα στο αλεύρι όλα τα υλικά εκτός από το νερό και ανακατεύουμε. Κρατάμε λίγο αλεύρι, και ρίχνουμε λίγο λίγο το νερό μέχρι να πετύχουμε μια μαλακιά ζύμη που να μη κολλάει στα χέρια. Την αφήνουμε σκεπασμένη με πετσέτα να φουσκώσει 30 λεπτά.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Τούλα, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.