Υλικά:
1 φάριν απ
3 αυγά
100ml λάδι
50 ml γάλα (περίπου)
Εκτέλεση:
Βάζουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του μαζί με το ελαιόλαδο και τα αυγά και το ανακατεύουμε καλά με τα δάχτυλά μας. Προσθέτουμε κουταλιά-κουταλιά το γάλα και ζυμώνοντας καλά, παίρνουμε μια ζύμη μαλακή και εύπλαστη που δεν κολλάει στα χέρια. Τη στρώνουμε σε ταψί και βάζουμε πάνω τα υλικά της επιλογής μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.