3 κούπες αλεύρι δυνατό
1 κούπα νερό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
2 κουταλάκια ζάχαρη
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Χλιαίνουμε το νερό και μέσα του διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη. Σε ένα μπωλ βάζουμε το αλεύρι, κάνουμε ένα λακκάκι και μέσα ρίχνουμε το αλάτι και το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε και το μείγμα της μαγιάς και ζυμώνουμε καλά μέχρι που η ζύμη μας να γίνει εύπλαστη και να ξεκολλάει από τα χέρια.
Σκεπάζουμε το μπωλ μας με μια διαφανή μεμβράνη και το αφήνουμε για μια ώρα περίπου σε ζεστό μέρος να φουσκώσει. Χωρίζουμε την ζύμη πίτσας σε κομμάτια. Ανοίγουμε καθένα από αυτά και τα στρώνουμε σε βουτυρωμένο αντικολλητικό χαρτί.