Υλικά:
1 κούπα αλεύρι
1 κούπα γάλα αμυγδάλου (χωρίς ζάχαρη)
2 αυγά
3 κουταλιές εντελώς λιωμένη μπανάνα
1 κουταλιά λιωμένο λάδι καρύδας
1/4 κουταλάκι κανέλα Κεϋλάνης
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά, τη μπανάνα, το γάλα αμυγδάλου και το λάδι καρύδας. Προσθέτουμε την κανέλα και το αλεύρι και χτυπάμε για λίγο ακόμη. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγανάκι και ρίχνουμε μέσα μια κουταλιά μείγμα ζύμης για ελαφριές κρέπες. Με την τεχνική που περιγράφεται εδώ: τεχνική για κρέπες, φτιάχνουμε μία μία τις κρέπες. Τις γεμίζουμε με φρούτα, γιαούρτι, μέλι, ξηρούς καρπούς ή/και ό,τι άλλο θέλουμε, και τις απολαμβάνουμε με… λιγότερες τύψεις και θερμίδες!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.