1/2 κιλό ζυμαρικά κοχύλια
4 κούπες γάλα φρέσκο
1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
125γρ. βούτυρο
3 κούπες τριμμένο τσένταρ ή άλλο κίτρινο τυρί
1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1/4 μουστάρδα σκόνη
Αλάτι, πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια μας να γίνουν αλ ντέντε και στη συνέχεια τα σουρώνουμε. Σε μια γαλατιέρα ζεσταίνουμε το γάλα μέχρι να σιγοβράσει. Βάζουμε στην κατσαρόλα (που είχαν βράσει τα μακαρόνια) το βούτυρο και το λιώνουμε σε μέτρια φωτιά. Μόλις γίνει αυτό προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι το αλεύρι να αλλάξει χρώμα και να σταματήσει να μυρίζει ωμό αλεύρι. Τότε προσθέτουμε τη μουστάρδα. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε λίγο λίγο το καυτό γάλα χρησιμοποιώντας και ένα μπαστούνι κοπής (μπλέντερ χειρός) αν χρειαστεί έτσι ώστε να έχουμε μια πυκνή και λεία κρέμα χωρίς σβόλους. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας. Ρίχνουμε και τα τυριά, ανακατεύουμε και ρίχνουμε και τα ζυμαρικά μας ανακατεύοντας προσεκτικά. Σερβίρουμε αμέσως και απολαμβάνουμε υπέροχα ζυμαρικά τυλιγμένα σε νόστιμη κρέμα τυριών!