200 γρ. μακαρόνια "Αλντέντε"
20 γρ. βούτυρο
25 γρ. ζαμπόν
25 γρ. μπέικον
25 γρ. σαλάμι πεπερόνε (προαιρετικά)
4-5 φύλλα φρέσκο βασιλικό
1/3 κουτ. του γλυκού λαδόσκορδο
2 κουτ. της σούπας βάση ντομάτας (αλλιώς πουμαρό)
Αλάτι, πιπέρι
50-60 γρ. κρέμα γάλακτος
Σωτάρουμε με το βούτυρο, το ζαμπόν, το σαλάμι και το μπέικον. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη βάση ντομάτας, συμπληρώνουμε το βασιλικό, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε τα μακαρόνια, την κρέμα γάλακτος και τα αφήνουμε να δέσουνε για περίπου 3 λεπτά. Έπειτα τα σερβίρουμε.
Καλή σας επιτυχία και καλή σας όρεξη!!!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Κωνσταντίνος Μακρυμανωλάκης και τον ευχαριστούμε πολύ.