Υλικά:
Κακάο Ίον
Ζάχαρη
Εκτέλεση:
Σε ένα μπρίκι ρίχνουμε ένα φλυτζάνι νερό και το βάζουμε στο γκαζάκι. Μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε μέσα του 2 κουταλάκια του γλυκού κακάο Ίον και 3 κουταλιές ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε να βράσει λίγο (να τουμπάρει) ανακατεύοντας 1-2 φορές στο ενδιάμεσο.
Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.