Υλικά:
2 κουταλάκια τρούφα
2 κουταλάκια ζάχαρη
Εκτέλεση:
Σε ένα μπρίκι βάζουμε ένα φλυτζάνι νερό. Μόλις ζεσταθεί καλά ρίχνουμε μέσα τη τρούφα και τη ζάχαρη ανακατεύοντας καλά. Το αφήνουμε να βράσει λίγο.
Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.