3 κουταλιές χαμομήλι ή 3 φακελάκια
2 φακελάκια ζελατίνη σε σκόνη (ζελατίνη όχι ζελέ)
Μέλι
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε μία κούπα βραστού νερού και μέσα του βάζουμε το χαμομήλι. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε για δέκα περίπου λεπτά. Στη συνέχεια σουρώνουμε το χαμομήλι. Βάζουμε σε ένα μπωλ μία κούπα κρύου νερού και προσθέτουμε τη ζελατίνη σε σκόνη και την αφήνουμε για μισό λεπτό. Στη συνέχεια την ανακατεύουμε. Προσθέτουμε στην ζελατίνη το ρόφημα χαμομήλι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το μείγμα μας απαλό και η ζελατίνη να έχει διαλυθεί τελείως. Προσθέτουμε και μέλι ανάλογα με το γούστο μας. Μοιράζουμε το μείγμα μας σε καλούπια για σοκολατάκια ή το στρώνουμε πάνω σε ένα πυρέξ και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μία ώρα μέχρι να γίνουν πιο στερεά. Αν χρησιμοποιήσουμε πυρέξ κόβουμε τα ζελεδάκια σε μικρά κομμάτια. Αλλιώς ξεφορμάρουμε από τα καλούπια. Φυλάσσονται στο ψυγείο. Καλή απόλαυση!