Υλικά:
2 κεσεδάκια γιαούρτι με λεμόνι χαμηλών λιπαρών της Μεβγάλ
1 πακέτο ζελέ light λεμόνι
2 κουταλάκια ζάχαρη
1 λεμόνι
Εκτέλεση:
Ξύνουμε το λεμόνι. Κρατάμε το ξύσμα και στη συνέχεια το στύβουμε και κρατάμε το χυμό του. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε 2 ποτήρια καυτό νερό και μέσα του διαλύουμε καλά το ζελέ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και τα ανακατεύουμε καλά. Το αφήνουμε να κρυώσει καλά αλλά όχι να πήξει. Προσθέτουμε και τα δύο γιαούρτια και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα μείγμα. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει και σερβίρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.