Υλικά:
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
1/2 κιλό ζαμπόν
1/2 κιλό ρεγκάτο τριμμένο
Υλικά για τη μπεσαμέλ:
1/2 κιλό γάλα
3 1/2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
2 αυγά
3 κουταλιές της σούπας βιτάμ
Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε την μπεσαμέλ. Παίρνουμε ένα μακρόστενο ταψάκι ή πυρέξ, το βουτυρώνουμε και βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Ρίχνουμε το τριμμένο ρεγκάτο και το τριμμένο στον τρίφτη ζαμπόν, την μπεσαμέλ και βάζουμε και το άλλο φύλλο από επάνω και βουτυρώνουμε. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε ένας επισκέπτης – φίλος της Ματιάς, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.