Εάν σας ζαχαρώσει το μέλι μην ανησυχήσετε. Είναι μια φυσική διαδικασία και δεν το κάνει σε καμία περίπτωση ακατάλληλο. Τι θα κάνουμε;
Θα του γνωρίσουμε το μπάνιο της Μαρίας. Δηλαδή, θα το βάλουμε σε μπεν μαρί (bain Marie). Πως θα γίνει αυτό; Βάζουμε λίγο νερό (ανάλογα με το ύψος του μελιού μέσα στο γυάλινο βάζο) σε ένα μικρό κατσαρολάκι (γαλατιέρα). Βάζουμε το κατσαρολάκι στο μάτι της κουζίνας και στο κέντρο του το γυάλινο βάζο με το μέλι. Θερμαίνουμε και θα δούμε το μέλι να παίρνει ξανά την φυσιολογική του υφή και χρώμα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.