Για να ξεκολλήσετε εύκολα τα μαύρα υπολείμματα από το τηγανισμένο κρέας ή ψάρι από το τηγάνι, πολύ απλά μόλις αφαιρέσετε το κρέας από αυτό και αφού είναι ακόμα καυτό το σκεύος, ρίχνετε υγρό πιάτων και αμέσως μετά λίγο νερό.
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Μαρία Παπαδάκη, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.