Υλικά:
Πορτοκάλια ακέρωτα
Εκτέλεση:
Πριν στύψετε τα πορτοκάλια σας για το φρέσκο σάς χυμό, πλύντε τα, τρίψτε τα στον τρίφτη και βάλτε το ξύσμα στην κατάψυξη. Ανά πάσα ώρα και στιγμή έχετε διαθέσιμο για το κέικ, τα γλυκά σας, τα ποτά σας… για να αρωματίσετε ότι σας αρέσει. Η μόνη προϋπόθεση είναι να είναι τα πορτοκάλια ακέρωτα!
Λιλίκα
Η συνταγή καθώς και η φωτογραφία που τη συνοδεύει, είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.