Υλικά:
Λεμόνια
Εκτέλεση:
Ένας εύκολος τρόπος να έχουμε ξύσμα λεμονιού όλο το χρόνο είναι να ξύνουμε στον τρίφτη τη φλούδα των λεμονιών που θέλουμε να στύψουμε και να φυλάμε το ξύσμα σε μερίδες τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο και να τις φυλάμε σε πλαστική σακούλα κατάψυξης. Έτσι όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ξύσμα λεμονιού θα βγάζουμε εύκολα την επιθυμητή ποσότητα για να την χρησιμοποιήσουμε στην πάστα φλώρα, τις σάλτσες, τις σαλάτες μας και γενικά σε κάθε συνταγή που χρειάζεται ξύσμα λεμονιού. Επίσης αν θέλουμε να έχουμε χυμό λεμονιού όλο το χρόνο, πριν τα στύψουμε, ξύνουμε την φλούδα τους.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.