Υλικά:
400ml χυμό πορτοκάλι
3/4 κούπας στραγγιστό γιαούρτι
3 κουταλιές μέλι
3 κουταλιές κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί σε μπλέντερ και γεμίζουμε με το μείγμα μας τις ειδικές θήκες για παγωτό ξυλάκι. Βάζουμε τις θήκες στην κατάψυξη και σε 2 περίπου ώρες το παγωτό πορτοκάλι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.