8 τριγωνάκια καρπουζιού (χωρίς κουκούτσια)
1/2 κούπα Daiquiri
1 σφηνάκι ρούμι
Κόβουμε προσεκτικά το καρπούζι ώστε να πάρουμε 8 τριγωνάκια καρπουζιού μαζί με τη φλούδα του. Αφαιρούμε προσεκτικά με ένα μαχαίρι τα κουκούτσια του. Σε μια σακούλα κατάψυξης με ζιπ -που ανοίγει και ξανακλείνει- βάζουμε το ρούμι και το daiquiri. Προσθέτουμε τα τρίγωνα του καρπουζιού και τα ανακινούμε μέσα στο υγρό ώστε να πάει παντού. Βάζουμε την σακούλα μας στο ψυγείο για μία ώρα. Στη συνέχεια βγάζουμε από την σακούλα κατάψυξης μόνο το καρπούζι και με ένα μυτερό μαχαίρι ανοίγουμε στο μέσο της φλούδας μια μικρή σχισμή τόση ώστε να μπαίνει ένα ξυλάκι από παγωτό. Καρφώνουμε 8 ξυλάκια στα ισάριθμα τριγωνάκια καρπουζιού έτσι ώστε να στερεωθούν καλά. Βάζουμε ξανά το καρπούζι στην σακούλα και το αφήνουμε για μία ώρα (το πολύ) στην κατάψυξη. Βγάζουμε και σερβίρουμε αμέσως!