Υλικά:
1/2 λίτρο ξύδι από κόκκινο κρασί
6 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας σπόροι άσπρου πιπεριού
Θυμάρι φρέσκο
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε το σκόρδο, το θυμάρι (πλυμένο με κρύο νερό και σκουπισμένο καλά), το άσπρο πιπέρι ολόκληρο και το ξύδι σε γυάλινο μπουκάλι. Το αφήνουμε για 3 εβδομάδες σε δροσερό μέρος!
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Στρατούλα Μιχαλάκη, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.