Υλικά:
500 γρ. κατσικίσιο τυρί
1,5 κούπα φρέσκο γάλα
1 πιπεριά (ψιλοκομμένη)
3 αυγά
Πιπέρι
Άνηθος (προαιρετικά)
1 έτοιμο φύλλο κουρού
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ λιώνουμε το τυρί και προσθέτουμε το γάλα. Στη συνέχεια και ενώ ανακατεύουμε συνεχώς προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και τέλος τον άνηθο και το πιπέρι. Λαδώνουμε ένα ταψάκι και απλώνουμε το φύλλο δημιουργώντας παράλληλα στις άκρες του κάποια τοιχώματα (ώστε να μην φεύγει το μείγμα) και προσθέτουμε την γέμιση. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς, μέχρι να πάρει χρώμα το μείγμα μας.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Σάκης Πανταζόπουλος, και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.