Είναι άπειρες οι φορές που χρειάζεται να μετρήσουμε μέλι, πραλίνα φουντουκιού και άλλα κολλώδη ή παχύρρευστα υλικά για να τα χρησιμοποιήσουμε στις συνταγές μας. Είναι δύσκολο και χρονοβόρο να περιμένουμε να ρεύσουν αργά αργά από τη μεζούρα προς το μπωλ μας. Η λύση; Απλή!
Ψεκάζουμε με αντικολλητικό σπρέι τα τοιχώματα της μεζούρας μας πριν την χρησιμοποιήσουμε. Έτσι κυλούν γρήγορα και δεν μένει η μισή ποσότητα στα τοιχώματα της μεζούρας!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.