Υλικά:
150ml νιφάδες βρώμης (κουάκερ)
1/2 κύβο νοστιμιάς λαχανικών
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βάζουμε νερό στο βραστήρα να κάψει. Βάζουμε ένα σαγανάκι στο μάτι της κουζίνας μας και το ανάβουμε σε μέτρια ένταση. Ρίχνουμε μέσα το λάδι, το κύβο και 300ml καυτό νερό. Ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί ο κύβος και προσθέτουμε τη βρώμη. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα ανακατεύοντας συνεχώς… ένα με δύο λεπτά θα πάρει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, σερβίρουμε και… καλή μας όρεξη!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.