2 αβοκάντο
1 λάιμ
1 μικρή κονσέρβα ανανά
1/2 σαλάτα περίπου
250γρ. ντοματίνια
1 μάτσο ραπανάκια
1 κουταλιά ψιλοκομμένο κόλιανδρο φρέσκο
1 κουταλιά μέλι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες (στο μαντολίνο) τα ραπανάκια. Πλένουμε τα ντοματίνια, καθαρίζουμε τα αβοκάντο και στραγγίζουμε τον ανανά. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε την σαλάτα. Παίρνουμε λίγο ξύσμα από το λάιμ και το στύβουμε. Βάζουμε σε ένα μπωλ τον χυμό του και προσθέτουμε το μέλι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και τα ανακατεύουμε καλά. Σε μια σαλατιέρα βάζουμε τα ραπανάκια, τη σαλάτα στα δύο κομμένα τα ντοματάκια, το κόλιανδρο και σε κυβάκια το αβοκάντο και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε και το ντρέσινγκ που φτιάξαμε και η βραζιλιάνικη σαλάτα μας είναι έτοιμη να την απολαύσουμε.