1 λάχανο
1/2 ματσάκι σέλινο
2-3 καρότα
Αλάτι
1/2 μπουκάλι ξύδι
2-3 σκελίδες σκόρδο
Ελαιόλαδο
Ταμπάσκο
Κόβουμε το λάχανο σε χοντρά κομμάτια και το σέλινο και τα καρότα τα κόβουμε σαν σε φασολάδα. Τα ρίχνουμε όλα σε βραστό νερό για πέντε λεπτά, αδειάζουμε το περισσότερο νερό αφήνοντας όμως δύο δάχτυλα. Προσθέτουμε 2-3 σκελίδες σκόρδο, αλάτι, και το ξύδι και τα αφήνουμε να πάρουν δύο τρεις βράσεις για δέκα λεπτά περίπου σε δυνατή φωτιά. Τέλος, τα σουρώνουμε τελείως και τα βγάζουμε σε πιατέλα. Προσθέτουμε ελαιόλαδο και ταμπάσκο λίγο πριν σερβίρουμε.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Ματίνα, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!