Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Βλίτα
Κολοκυθάκια
Κρεμμύδια ξερά
Ντομάτες
Σκόρδο
Φέτα τυρί
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε τα βλίτα και τα κολοκύθια μας. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει. Κόβουμε το κρεμμύδι μας σε ακανόνιστα μικρά κομμάτια και το τσιγαρίζουμε στο τηγάνι μας. Εντωμεταξύ κόβουμε τις ντομάτες μας στο μούλτι. Μόλις μαραθεί το κρεμμυδάκι μας, βάζουμε στο τηγάνι μας τα βλίτα και τα κολοκυθάκια. Κόβουμε λίγο σκορδάκι μέσα στο τηγάνι μας και προσθέτουμε και τις ντομάτες. Ανακατεύουμε καλά, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε λίγο νεράκι. Αφήνουμε να πιει το φαγητό μας λίγο το ζουμάκι του και σερβίρουμε. Στο πιάτο μας προσθέτουμε λίγη φέτα, λίγο ελαιόλαδο και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!