1 πακέτο μακαρόνια βίδες
1 μεγάλο στήθος κοτόπουλου φιλέτο
1 πακέτο 500 γρ. μανιτάρια φρέσκα
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κουτάκι 200 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κουταλάκι μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, ελαιόλαδο
Υλικά για γαρνίρισμα:
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα μανιτάρια και το κοτόπουλο. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σε αυτό σωτάρουμε το κοτόπουλο και τα μανιτάρια. Προσθέτουμε το κρασί και τα αφήνουμε να πάρουν χρώμα ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια τόσο ώστε να γίνουν αλ ντέντε. Στο τηγάνι μας προσθέτουμε τα μπαχαρικά και την κρέμα γάλακτος αφήνοντας και πάλι να βράσουν μέχρι να δέσει η σάλτσα. Τέλος προσθέτουμε τη μουστάρδα, ανακατεύουμε να πάει παντού και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Στραγγίζουμε τα μακαρόνια και σερβίρουμε σε πιάτο τα μακαρόνια περιχύνοντάς τα με τη σάλτσα και πασπαλίζοντας με τον μαϊντανό.