1 κιλό αλεύρι
1/2 κιλό γιαούρτι
4 αυγά
1/2 κιλό ζάχαρη
150 γρ. βούτυρο φρέσκο γάλακτος
1 πορτοκάλι
Καθαρίζουμε το πορτοκάλι και το κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια. Σε ένα μεγάλο μπωλ ρίχνουμε το βούτυρο και το χτυπάμε καλά με το μίξερ, μαζί με τη ζάχαρη να ασπρίσει πολύ. Μετά ρίχνουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα. Τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι, το πορτοκάλι και ρίχνοντας σιγά σιγά το αλεύρι συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά. Βουτυρώνουμε ένα ταψί, το αλευρώνουμε και ρίχνουμε μέσα το μείγμα της βασιλόπιτας. Την ψήνουμε στους 175 βαθμούς για περίπου μία ώρα έως ότου ψηθεί καλά σε όλο το πλάτος της.
Την συνταγή αυτή μας έδωσε η Ασημίνα, και την ευχαριστούμε πολύ.