Υλικά για 6-8 βάφλες:
75 γρ. ζάχαρη
125 γρ. αλεύρι
60 γρ. βούτυρο
200 ml. γάλα
2 αυγά
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για περίπου 6-7 λεπτά. Στη συνέχεια αφήνετε τη ζύμη για περίπου 10 λεπτά να ”ηρεμήσει” και μετά τα ψήνετε σε ειδική βαφλιέρα.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Αντώνης Γιαμτζίδης, και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.