Υλικά:
2 1/2 δόσεις καλούα (kahlua)
1/2 δόση γκραν μαρνιέ (grand marnier)
1/2 δόση μπέιλις (baileys)
Εκτέλεση:
Σε ένα ποτήρι για σφηνάκι βάζουμε το καλούα. Κατόπιν με ένα κουταλάκι προσθέτουμε προσεκτικά το μπέιλς και στην συνέχεια το γκραν μαρνιέ προσέχοντας να μην αναμιχθεί το ένα ποτό με το άλλο αλλά να είναι σε στρώσεις.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.