1 κουτί Sweet & Balance κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια με γλυκαντικά Γιώτης
1 κουτί φρουί ζελέ με γεύση ανανά light Γιώτης
200γρ. φρέσκο τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
250γρ. μπισκότα Digestive χωρίς ζάχαρη
1 κονσέρβα βύσσινο (425γρ.)
10γρ. (2 κουτ. γλυκού) κορν φλάουρ Γιώτης
100γρ. (3/4 φλιτζανιού τσαγιού) μαργαρίνη
Για τη βάση του μπισκότου: θρυμματίζετε τα μπισκότα, λιώνετε τη μαργαρίνη και αναμιγνύετε. Αδειάζετε το μπισκότο σε μια φόρμα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα, πιέζοντας με ένα κουτάλι. Διαλύετε το ζελέ ανανά light Γιώτης σε 300ml (1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού) βραστό νερό και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει). Παρασκευάζετε το Sweet & Balance κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια με γλυκαντικά Γιώτης ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν πάνω στην συσκευασία. Προσθέτετε το τυρί κρέμα και το κρύο ζελέ στην κρέμα και χτυπάτε για ένα ακόμα λεπτό στο μίξερ, μέχρι η κρέμα να γίνει λεία. Απλώνετε το μίγμα πάνω στη βάση μπισκότου και το βάζετε στο ψυγείο. Διαλύετε το κορν φλάουρ σε λίγο χυμό βύσσινο από την κονσέρβα και το προσθέτετε σε κατσαρόλα μαζί με την υπόλοιπη κονσέρβα. Βράζετε για 2-3 λεπτά. Μόλις κρυώσει απλώνετε το βύσσινο στην κρέμα και βάζετε το τσηζκέικ για 2-3 ώρες στο ψυγείο.