Υλικά:
2 δόσεις (88ml) Τζιν (Gin)
1 δόση (44ml) χυμό λεμονιού
1 ασπράδι αυγού
Σόδα
Παγάκια
3 σταγόνες γλυκόζη
Μισή ροδέλα λάιμ
Εκτέλεση:
Χτυπάμε καλά το ασπράδι μέχρι να γίνει μαρέγκα. Σε ένα σέικερ ρίχνουμε λίγα παγάκια, τη μαρέγκα, το τζιν και το χυμό λεμονιού. Τα χτυπάμε καλά. Στο ποτήρι που θα σερβίρουμε το κοκτέιλ μας ρίχνουμε λίγα παγάκια, σουρώνουμε σε αυτό το μείγμα από το σέικερ και συμπληρώνουμε μέχρι να γεμίσει με σόδα. Για τη διακόσμηση χρησιμοποιούμε τη ροδέλα από το λάιμ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.