1 συκωταριά
1 μπόλια (σκέπη)
3 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα
1 ματσάκι άνηθο
1 ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Πλένουμε τη συκωταριά και με ένα ψαλίδι κουζίνας την κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και τον μαϊντανό. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τη συκωταριά. Χαμηλώνουμε την φωτιά, καπακώνουμε την κατσαρόλα και τ’ αφήνουμε να σιγοβράσουν. Μόλις μαγειρευτεί η συκωταριά μας προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τον άνηθο και τον μαϊντανό. Εντωμεταξύ, καθαρίζουμε τη μπόλια από τρίχες που μπορεί να έχει, την πλένουμε και την απλώνουμε απαλά να ανοίξει χωρίς να σκιστεί. Την κόβουμε σε κομμάτια και γεμίζουμε κάθε κομμάτι με το μίγμα της συκωταριάς. Διπλώνουμε την μπόλια έτσι ώστε να κλείσει απ’ όλες τις μεριές και σ’ ένα ελαφρά λαδωμένο ταψάκι αραδιάζουμε τους τζιγεροσαρμάδες μας τον ένα δίπλα στον άλλο, έτσι ώστε η διπλωμένη σκέπη να βρίσκετε στον πάτο του ταψιού. Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο το πάνω μέρος της μπόλιας και ψήνουμε τους τζιγεροσαρμάδες μας για μισή ώρα περίπου στους 180 βαθμούς.