Υλικά:
1/2 κιλό γιαούρτι πρόβειο ή στραγγιστό
1 αγγούρι
4 σκελίδες σκόρδο
4 κλωναράκια τρυφερά άνηθο
2 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το αγγούρι, το σκόρδο, το άνηθο, ρίχνουμε το αλάτι και το λάδι, ανακατεύουμε τα υλικά μας και εν συνεχεία ρίχνουμε το γιαούρτι και τα ανακατεύουμε και πάλι.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η μαμά Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.