350 γρ. τυρί φέτα
450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
20 γρ. μαγιά ή ένα φακελάκι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι τσαγιού ζεστό νερό
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3 αυγά
Διαλύουμε τη μαγιά πολύ καλά σε ένα φλιτζάνι τσαγιού με ζεστό νερό. Σε ένα ευρύχωρο μπολ βάζουμε το αλεύρι και κάνουμε ένα βαθούλωμα στο κέντρο όπου βάζουμε το αλάτι και την διαλυμένη μαγιά. Ζυμώνουμε καλά μέχρι να γίνει η ζύμη μας λεία και ομοιόμορφη. Σκεπάζουμε το μπολ με καθαρή πετσέτα και το κουκουλώνουμε με κουβέρτες μέχρι να φουσκώσει καλά. Σε άλλο μπολ βάζουμε το λάδι, τα αυγά και την φέτα θρυψαλιασμένη σε μικρά κομματάκια και τα ανακατεύουμε καλά. Όταν φουσκώσει το ζυμάρι, προσθέτουμε το παραπάνω μείγμα σε αυτό, το ξαναζυμώνουμε και το βάζουμε σε λαδωμένο ταψί, όπου και το αφήνουμε να ξαναφουσκώσει. Θα ψήσουμε το τυρόψωμό μας στους 200° C για μια ώρα μέχρι να πάρει όμορφο ροδοκόκκινο χρώμα. Ζεστό ή κρύο είναι απόλαυση.