Αλεύρι (όσο πάρει)
1 λίτρο γάλα
3 αυγά
100γρ. βιτάμ
Τυρί φέτα
1 ντομάτα
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1/2 κούπα ελιές καθαρισμένες
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Αφήνουμε το βιτάμ να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Πλένουμε και κόβουμε τις πιπεριές σε κυβάκια. Ξεφλουδίζουμε τη ντομάτα, της αφαιρούμε τα σπόρια και την κόβουμε σε κύβους. Κόβουμε σε ροδέλες τις ελιές. Σε ένα βαθύ μπωλ χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε το γάλα, το βιτάμ, όση φέτα θρυμματισμένη θέλουμε να έχει το χωριάτικο τυρόψωμό μας, τις πιπεριές, τις ελιές, τη ντομάτα, τη ρίγανη και ανακατεύουμε καλά. Κατόπιν συνεχίζοντας το ανακάτεμα προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι έως ότου δημιουργηθεί ένας παχύρρευστος χυλός. Ρίχνουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι το χυλό μας και ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι το χωριάτικο τυρόψωμό μας να ροδοκοκκινίσει.