1 δόση ζύμης φαταγιέρ (24 κομμάτια)
250γρ. φέτα
80γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
40γρ. δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά μαυροσούσαμο
1 μεγάλο αυγό
Θρυμματίζουμε καλά τη φέτα σε ένα μπωλ και προσθέτουμε τα μυρωδικά και το μαυροσούσαμο και ανακατεύουμε καλά.
Σε αλευρωμένη επιφάνεια βάζουμε τη ζύμη μας και την χωρίζουμε στα τέσσερα. Πλάθουμε σε μπαστούνια τα τέσσερα κομμάτια και στη συνέχεια κόβουμε κάθε μπαστούνι σε έξι κομματάκια και πλάθουμε κάθε κομματάκι να γίνει στρογγυλό. Ανοίγουμε με πλάστη ή με τα χέρια μας κάθε μπαλάκι να γίνει πιτούλα στρογγυλή. Βάζουμε σε κάθε πιτούλα ενάμισι κουταλάκι γέμισης και κλείνουμε δεξιά αριστερά φτιάχνοντας δύο μέρη που μαζεύουμε την ζύμη πάνω και κάτω ώστε να γίνει σαν πεϊνιρλί. Πιέζουμε ελαφρά τη ζύμη μας για να διατηρήσει το σχήμα της και αραδιάζουμε τα τυροπιτάκια μας σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για ένα τεταρτάκι, να πάρουν χρώμα και τα απολαμβάνουμε!
Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι να είναι εντελώς στεγνά τα μυρωδικά μας και να έχουμε προθερμάνει τον φούρνο μας ώστε να μην αργήσουν να μπουν για ψήσιμο και χάσουν την φόρμα τους. Καλή επιτυχία!