Υλικά:
1 κεσεδάκι γιαούρτι (όχι στραγγιστό)
1 κεσεδάκι αραβοσιτέλαιο
1 φαρίνα
200 γρ. τυρί φέτα
Πιπέρι
Βούτυρο για το άλειμμα
Εκτέλεση:
1. Βάζουμε σε μια λεκάνη το γιαούρτι, το αραβοσιτέλαιο και τη φαρίνα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ζύμη. Την αφήνουμε για 30′.
2. Θρυμματίζουμε τη φέτα και προσθέτουμε λίγο πιπέρι. Βουτυρώνουμε ένα ταψί.
3. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη, ανοίγουμε μικρά φύλλα τα γεμίζουμε με φέτα και τα “κλείνουμε”.
4. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς για 15′ και ψήνουμε για 20′-25′.
Την συνταγή αυτή μας έδωσε η Κατερίνα, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.