Αλεύρι όσο πάρει
1 φλυτζάνι σπορέλαιο
1 φλυτζάνι γιαούρτι
1 αυγό
Λίγο αλάτι
Υλικά για την γέμιση:
Τυρί φέτα
1 αυγό
1 κουταλάκι μουστάρδα
1 κουταλάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
Λίγο πιπέρι καγιέν
Λίγη πάπρικα
Καταρχήν θα ετοιμάσουμε την ζύμη κουρού. Σε ένα μπωλ θα ρίξουμε όλα τα υλικά της ζύμης εκτός από το αλεύρι και θα τα ανακατέψουμε καλά. Μετά θα αρχίσουμε να προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι ανακατεύοντας – ζυμώνοντας μέχρι να πάρουμε μια σφιχτή ζύμη.
Στην συνέχεια θα ετοιμάσουμε την γέμιση. Σε ένα μπωλ θα ρίξουμε όλα τα υλικά για την γέμιση και θα τα ζυμώσουμε καλά με ένα πιρούνι. Η ποσότητα του τυριού εξαρτάται από το πόσο γεμάτα θέλουμε τα κουρουδάκια μας.
Με την ζύμη πλάθουμε μικρά στρογγυλά πιτάκια και στο κέντρο τους βάζουμε με ένα κουτάλι όση γέμιση θέλουμε. Τα κλείνουμε σε μισοφέγγαρα (πατώντας τα καλά στην άκρη) και τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί ή καλύτερα σε ταψί που έχουμε στρώσει με άκαυστο αντικολλητικό χαρτί. Τα αλείφουμε με λίγο αυγό που έχουμε χτυπήσει μαζί με λίγο νερό και λίγο αλάτι και τα ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν, για περίπου μισή ώρα. Τρώγονται μετά μανίας!