2 δόσεις μπεσαμέλ
1 κούπα κεφαλογραβιέρα
2 κούπες ανθότυρο
2 αυγά
1/2 κιλό φύλλο κρούστας
Δυόσμο
Μοσχοκάρυδο
Βούτυρο ή ελαιόλαδο
Σουσάμι
Αλάτι, πιπέρι
Φτιάχνουμε δύο δόσεις μπεσαμέλ σφιχτή και προσθέτουμε μία κούπα κεφαλογραβιέρα τριμμένη, δύο κούπες ανθότυρο, λίγα φυλλαράκια φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο, λίγο αλάτι, πιπέρι, λίγο μοσχοκάρυδο και δύο αυγά. Τα ανακατεύουμε να αναμιχθούν καλά. Σ’ ένα λαδωμένο ταψί στρώνουμε ένα-ένα τα φύλλα κρούστας λαδώνοντάς τα. Βάζουμε 6 φύλλα κάτω, απλώνουμε το μίγμα και το σκεπάζουμε με τα 4 πάνω φύλλα λαδώνοντάς τα ένα ένα. Αλείφουμε με λάδι και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Χαράζουμε με ένα κοφτερό μαχαίρι τα φύλλα σε κομμάτια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς έως ότου ροδοκοκκινίσει η τυρόπιτα μας.