Υλικά:
3 φλυτζάνια αλεύρι
500γρ. τυρί φέτα
250γρ. ανθότυρο
2 αυγά
Λίγη ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Θρυμματίζουμε την φέτα και το ανθότυρο. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά και κατά το χτύπημα τους ρίχνουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, τα αυγά και τόσο νερό ώστε όταν τα ανακατέψουμε καλά να πάρουμε ένα χυλό ρευστό.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί, ρίχνουμε το χυλό, από πάνω τα θρυμματισμένα τυριά, πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα πιπεράκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι η πίτα μας να ροδοκοκκινίσει. Λίγο πριν την βγάλουμε από τον φούρνο την πασπαλίζουμε, προαιρετικά, με λίγη ρίγανη. Είναι γρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη. Καλή σας όρεξη!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.