Υλικά:
1 πακέτο φύλλο σφολιάτα
6 αυγά
1 κεσέ γιαούρτι
1/2 κιλό φέτα
1/2 κιλό κασέρι
1/2 κουτάκι σόδα υγρή
Λίγο πιπέρι
Λίγο λάδι
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και αφήνουμε για το τέλος την σόδα. Στο βαθύ ταψί του φούρνου αλείφουμε λίγο λάδι και τοποθετούμε την μια σφολιάτα. Ρίχνουμε το μείγμα στο οποίο ρίξαμε προηγουμένως την σόδα και ανακατέψαμε. Βάζουμε το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και την ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μια ώρα περίπου (εξαρτάται από τον φούρνο μας).
Καλή όρεξη!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μαρία και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.