1 δόση χωριάτικο φύλλο
500γρ. τυρί φέτα
500γρ. ανθότυρο
200γρ. διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα
2-3 αυγά
Γλυκάνισο (προαιρετικά)
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σε μια λεκανίτσα τρίβουμε τη φέτα, το ανθότυρο και προσθέτουμε τα κίτρινα τυριά. Σπάμε και βάζουμε και τα αυγά, αλάτι, πιπέρι, 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο, γλυκάνισο και ανακατεύουμε καλά. Κόβουμε το φύλλο σε λωρίδες πλάτους περίπου είκοσι εκατοστών και στην μεγάλη του διάσταση βάζουμε στη μία άκρη τη γέμιση τυριού που φτιάξαμε. Τυλίγουμε σε ρολό. Λαδώνουμε καλά ένα ταψί και στρώνουμε το πρώτο μας ρολό στο κέντρο σπειροειδώς. Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα φύλλα και την υπόλοιπη γέμιση και λαδώνουμε πολύ καλά την πάνω πλευρά με τη βοήθεια πινέλου. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για μία περίπου ώρα μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα, και τότε η στριφτή μας τυρόπιτα είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!