Υλικά:
500γρ. τυρί φέτα
4-5 αυγά
1 κούπα αλεύρι
1 κούπα γάλα
Λίγη μαργαρίνη
Λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε λίγο αλάτι (ανάλογα με το πόσο αλμυρή είναι η φέτα μας), πιπέρι, το γάλα, ένα ποτήρι νερό, το αλεύρι κοσκινισμένο, την φέτα μας θρυμματισμένη και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε λίγη μαργαρίνη σε ένα πυρέξ και αδειάζουμε πάνω της το μείγμα της τυρόπιτας μας. Πασπαλίζουμε με το τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.